Bruidspaar Rita & Mirza

“Onze bruiloft, daar keken we zo lang naar uit! En ondanks dat we graag zelf de meeste voorbereidingen wilden doen, beseften we ook dat we echt wat hulp nodig hadden om de grote dag zelf goed te laten verlopen. En dus schakelden we Tessa in!

Tessa heeft geholpen ons draaiboek te verscherpen en kwam ook met veel leuke tips en ideeën (bijvoorbeeld een toffe foto-sharing app voor onze gasten). En op de dag zelf heeft zij, samen met onze andere ceremoniemeester, de organisatie helemaal op zich genomen. Met een multiculturele bruiloft voor 140 gasten die de hele dag aanwezig waren, en een uitgebreid programma met veel verschillende elementen was dit een flinke uitdaging. Maar Tessa pakte dit met alle enthousiasme aan en wat deed ze dit geweldig! We hadden iets groots in ons hoofd en zij heeft geholpen het nog groter en mooier te maken!! Lief, vrolijk, positief en met een grote lach alles oplossen wat er maar opgelost moest worden. We kregen ook veel leuke reacties van onze familie en vrienden die zagen hoe goed zij het deed!

Ons droomhuwelijk is door Tessa mogelijk gemaakt, en we zijn haar echt voor eeuwig dankbaar. We zouden het zo weer overdoen met haar, we’ll “say yes to Tes” again anytime!”