Tegen wie zeggen jullie yes

Passie

Ik ben Tessa van Sermond (1987) en doe sinds 2018 het mooiste werk dat er is: aankomende bruidsparen die de liefde willen vieren, onbezorgd laten genieten van hun bruiloft. Vanuit het mooie Utrecht rijd ik met plezier heel Nederland door om verloofde stellen te ontmoeten en op bijzondere locaties een bijdrage te mogen leveren aan emotionele en onvergetelijke trouwmomenten. Iedereen verdient het om zijn of haar levenspartner te vinden, want ik ben van mening dat het leven extra leuk is als je het samen kunt beleven. Ik ben zelf getrouwd in de zomer van 2016 op ons ‘Festival van de Liefde’ en ben intens blij en dankbaar dat ik mijn maatje heb gevonden. Onze bruiloft was een onvergetelijk feest voor ons, waar zowel wij als onze gasten nog steeds geweldige herinneringen aan hebben. Ik zie iedereen graag gelukkig en gun anderen ook de ervaring om de liefde voor elkaar op zo’n persoonlijke manier te vieren!

Ervaring

Met een Master diploma op zak in Communicatiestudies heb ik bij een aantal leuke bedrijven mogen werken. Mijn talent in planning is met name ontwikkeld tijdens de jaren die ik heb doorgebracht op het Europese hoofdkantoor van Nike Inc., waar ik verantwoordelijk was voor de organisatie en coördinatie van vele uitdagende projecten en evenementen in binnen- en buitenland. In de avonduren en weekenden ben ik samen met mijn man bijna een heel jaar volop bezig geweest met alle voorbereidingen voor onze eigen bruiloft. Inmiddels heb ik verschillende bruidsparen mogen bijstaan met de organisatie van hun memorabele bruiloft en staat er alweer een aantal liefdevolle huwelijksfeesten in de agenda voor aankomend jaar.

Talent

Wat mij uniek maakt als weddingplanner en ceremoniemeester, is dat ik betrouwbaar ben en door het vuur ga voor anderen. Ik ben een verantwoordelijke perfectionist met doorzettingsvermogen en aandacht voor detail. Met veel enthousiasme en empathisch vermogen houd ik alles goed in de gaten en ga ik voor creatief en snel oplossen. Ik ben pas blij als jullie blij zijn!