Zij zeiden al yes to Tes

Bij deze een mooie greep uit de prachtige bruidsparen die ik heb mogen bijstaan bij het vieren van hun bijzondere liefde voor elkaar:

Bruidspaar Fleur & Joost (2017)

Met Tes geen stress! Met slechts enkele dagen voor de bruiloft werd Tessa als ceremoniemeester ingeschakeld. Wat een goede zet om Tessa te vragen, het draaiboek werd kritisch doorgenomen waarna bleek dat wij wat puntjes op de i zeker vergeten waren: wie brengt oma naar de volgende locatie etc. Tessa denkt een stapje vooruit. Vanaf het begin van onze bruiloftsdag was Tessa aanwezig en wij hebben ons geen seconde bezig hoeven houden met praktische zaken. Iedereen stond klaar wanneer dat moest en de locaties waren ook precies zo versierd en verzorgd zoals wij dat voor ogen hadden. Heerlijk om je op zo’n dag geen zorgen te hoeven maken over wie het geld verzamelt en hoe de cadeaus thuiskomen. Minimale investering voor maximaal genieten!

Bruidspaar Evelien & Jordy (2018)

“Op een mooie lentedag zijn wij getrouwd in Tivoli, vlakbij Rome in Italië. In de zomer ervoor begonnen bij ons de ideeën en wensen te leven. Onze gedachten varieerden van een klassieke trouwerij met familie en vrienden, tot aan een elopement in het buitenland. We keken naar vele kleurthema’s, smaken taart en soorten aankleding. Toen Tessa dit hoorde, bood zij aan om ons te helpen in de rol van weddingplanner.

Zij was vanaf het eerste moment enorm enthousiast en meedenkend. In onze gesprekken was ze geduldig, luisterde ze goed en stelde ze de juiste vragen zodat wij tot beslissingen konden komen. Tessa gaf ons met vragen en suggesties richting in onze keuzes en heeft ons enorm geholpen om van een idee tot een besluit te komen. Dat is iets wat hard nodig is als je in het huwelijksbos de bomen niet meer ziet. Wij zijn erg blij dat een enthousiast persoon als Tessa, met zoveel liefde en passie voor trouwerijen, ons heeft geholpen.”

Bruidspaar Rita & Mirza (2018)

“Onze bruiloft, daar keken we zo lang naar uit! En ondanks dat we graag zelf de meeste voorbereidingen wilden doen, beseften we ook dat we echt wat hulp nodig hadden om de grote dag zelf goed te laten verlopen. En dus schakelden we Tessa in!

Tessa heeft geholpen ons draaiboek te verscherpen en kwam ook met veel leuke tips en ideeën (bijvoorbeeld een toffe foto-sharing app voor onze gasten). En op de dag zelf heeft zij, samen met onze andere ceremoniemeester, de organisatie helemaal op zich genomen. Met een multiculturele bruiloft voor 140 gasten die de hele dag aanwezig waren, en een uitgebreid programma met veel verschillende elementen was dit een flinke uitdaging. Maar Tessa pakte dit met alle enthousiasme aan en wat deed ze dit geweldig! We hadden iets groots in ons hoofd en zij heeft geholpen het nog groter en mooier te maken!! Lief, vrolijk, positief en met een grote lach alles oplossen wat er maar opgelost moest worden. We kregen ook veel leuke reacties van onze familie en vrienden die zagen hoe goed zij het deed!

Ons droomhuwelijk is door Tessa mogelijk gemaakt, en we zijn haar echt voor eeuwig dankbaar. We zouden het zo weer overdoen met haar, we’ll “say yes to Tes” again anytime!”

Bruidspaar Nicole & Maarten (2019)

“Tes is echt helemaal top! Ze kan goed luisteren naar wat je wensen zijn en dat vertalen naar een prachtige dag. Haar enthousiasme en aandacht voor detail waren ongekend en werkte aanstekelijk. Tes bedankt voor een super dag!”

Bruidspaar Nina & Andrea (2019)

“Ik heb als bruid twee grote defecten: ik ben chaotisch en ik kan niet plannen. Gelukkig sprong Tes enthousiast in deze gaten, ze voelt precies aan wat mensen willen (en wat niet!) en kan organiseren als de beste. Elke keer als ik vast liep in mijn 100 wilde ideeën kwam Tes met een heldere analyse: wat is haalbaar en wat vind je nou echt belangrijk? Mijn Italiaanse bruiloft (inclusief Italiaanse bruidegom en rode vespa) was hartverwarmend, gepassioneerd en een beetje chaotisch. Precies zoals we het wilden. Grazie Tes!”

Bruidspaar Marloes & Jeffrey (2019)

Op 3 augustus 2018 vroeg Jeffrey mij ten huwelijk en we zijn vrijwel meteen volop in de wedding planning modus gesprongen. We wilden veel zelf regelen maar vonden het toch ook wel fijn om hulp te hebben van een echte professional om niets over het hoofd te zien en alles goed te laten verlopen. Via via kwamen we bij Tessa terecht en dat bleek de perfecte keus!
In het begin heb je allerlei wensen en eisen, maar ieder budget brengt keuzes met zich mee. Tessa hielp ons hierbij, want wat vinden wij écht belangrijk en wat is er mogelijk? Ook denkt ze aan dingen die je als “leek” toch snel over het hoofd ziet. Zo werd er bij onze receptie wijn geschonken en kwam Tessa met de vraag wát voor wijn er dan geschonken werd. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk.
Tessa is een topper en een echte regelaar in hart en nieren. Ze zet de wensen en eisen van het bruidspaar op de eerste plaats. Ze is altijd vrolijk, super enthousiast en draait haar hand nergens voor om. Mede dankzij Tessa is onze droom bruiloft werkelijkheid geworden en daar zijn we haar ontzettend dankbaar voor!

Bruidspaar Olga & Dave (2020)

Tsja, na onze bruiloft willen we vanzelfsprekend een review voor je schrijven, maar HOE kunnen we ooit beschrijven van welke onschatbare waarde jij bent geweest? Dat is nog best lastig.
Op onze bruiloft konden we vol vertrouwen genieten, omdat we wisten dat jij achter de schermen alles tip-top zou regelen. In de aanloop naar de bruiloft hebben we veel zelf geregeld, maar zonder jou als hulplijn en alle goede adviezen, was ons draaiboek nooit afgekomen. Door dit draaiboek, dat jij ultiem goed beheerde, konden wij ons helemaal overgeven aan het genieten van onze dag.
Je waakte ervoor door af en toe te zeggen ; ‘hoezo ga jij nog dingen regelen, jij moet lekker champagne drinken!’. Jouw contact met de gasten vooraf was ook super geregeld. Met leuke verrassingen als gevolg.
Je geeft ons een fijn en warm gevoel en je bent enorm betrokken bij de dag en altijd enthousiast. Je bent gewoon helemaal geboren voor deze rol! Het feit dat al onze gasten hebben kunnen genieten, en onze bewuste keuze om niemand van hen te vragen als ceremoniemeester is echt een goede geweest. We weten zeker, een van hen had het niet half zo soepel laten verlopen als jij!
Wat was het fijn om jou als onze ceremoniemeester te hebben. En wat hebben we, door jouw enorm goede zorgen, kunnen genieten.

Bruidspaar Charlotte & Paul (2020)

Tessa was professioneel ceremoniemeester tijdens ons huwelijk, en wat zijn wij blij met onze keuze! Twee weken voor het huwelijk kwam ze het draaiboek doornemen en hielp ze ons met die o zo belangrijke puntjes op de i. Op de dag zelf leek ze op meerdere plekken tegelijk te zijn, liep alles vloeiend, en gaf zij ons de droom van elk bruidspaar; geen enkele zorgen op onze trouwdag. We zouden Say Yes to Tes aan iedereen aanbevelen. Tessa, heel veel dank!

 

Bruidspaar Bob & Fleur (2021)

Tessa was onze ceremoniemeester bij ons huwelijk afgelopen 16 oktober. We zijn echt super blij met haar ontzorging op de grote dag zelf en enthousiaste (doch strenge 😉) hulp in de voorbereiding. Door die voorbereiding kon ze op de dag zelf echt alles uit handen nemen, zodat wij ons helemaal konden focussen op onze mooie dag. Ze had alles perfect onder controle en stelde ons helemaal op ons gemak. Voor ons, en voor onze gasten, echt een waardevolle toevoeging!

Bruidspaar Jessica & Ielke (2022)

Tessa is niet alleen een getalenteerde professional, ze is ook gewoon heel erg cool. Ze heeft het hele proces (en dat heeft door covid wel even geduurd) van onze bruiloft plannen stressvrij gemaakt, door continu mee te denken en het uiteindelijk te vertalen in een prachtig draaiboek. Ze heeft prachtige locaties gezocht en gevonden, met de vele vendors onderhandeld tot alles naar wens was. Enorm geduldig met al onze creatieve ideeën (zelfs toen ik een gekke verassing voor mn man bedacht was ze meteen aan boord), luistert goed naar wat je wilt, open voor suggesties en heel fijn (en bereikbaar) in de communicatie. Wij zouden Tessa absoluut en zonder twijfel aanbevelen aan een ieder die hulp nodig heeft bij de bruiloft plannen, Say Yes to Tes is het echt waard

Bruidspaar Conny & Jan (2023)

Onze wedding planner Tessa was geweldig: say yes to Tes!

Bruidspaar Kim & David (2023)

Say yes to Tes heeft een instrumentele rol gespeeld in de planning, maar ook de uitvoering van onze speciale dag!! Zonder de fijne samenwerking, gecombineerd met vakkundige en uitgebreide ervaring en kennis, hadden we nooit de dag van onze dromen kunnen realiseren. Door haar persoonlijke connectie die ze met ons heeft gebouwd, begreep ze niet alleen onze wensen voor de speciale dag maar ook ons als stel, wat ons inziens het verschil heeft gemaakt en de toon gezet voor een fantastische dag.

Feestpaar Arjan & Sytze (2024)

Tessa heeft ons super goed geholpen bij het organiseren van ons uitzwaaifeest. Zelf veel taken op zich genomen en ons op de juiste momenten achter de broek aangezeten. Een supergoed team waren we!

Op de dag zelf stond Tessa klaar voor alles, zodat wij alleen maar hoefden te feesten.

Daarnaast is Tessa ook nog een hele lieve en coole persoonlijkheid. Ik beveel Tessa van harte aan!