Een Italiaans sprookje

Fotografie: Annalisa Bombarda

Trouwen tussen de olijfbomen, aan zee of in een klein middeleeuws dorpje? In Italië kan het allemaal. Het land biedt oneindig veel mogelijkheden om jullie liefde op een bijzondere manier te vieren.

 

 

 

Samen zoeken we de plek die het beste bij jullie past, de wijn die jullie het lekkerst vinden en natuurlijk het eten wat jullie absoluut op tafel willen tijdens jullie trouwdiner. 

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in de prachtige regio’s Emilia Romagna en de Marken, beiden relatief onbekend maar zó mooi. Hier vind je nog die echte Italiaanse sfeer.

 

 

Ik werk nauw samen met Nina wanneer jullie graag willen trouwen in Italië. Nina is geboren en getogen in Amsterdam en de liefde bracht haar jaren geleden naar het mooie Bologna, waar ze haar man Andrea leerde kennen. Inmiddels wonen ze samen met hun dochtertje Luna in misschien wel de mooiste stad van de wereld: Venetië. Ze spreekt de Italiaanse taal en begrijpt de Italianen als geen ander, maar ze is haar Hollandse nuchterheid niet verloren. Ze staat te trappelen om, samen met mij, jullie bruiloft om te toveren tot een onvergetelijk Italiaans sprookje!