Bruidspaar Olga & Dave

Tsja, na onze bruiloft willen we vanzelfsprekend een review voor je schrijven, maar HOE kunnen we ooit beschrijven van welke onschatbare waarde jij bent geweest? Dat is nog best lastig.
Op onze bruiloft konden we vol vertrouwen genieten, omdat we wisten dat jij achter de schermen alles tip-top zou regelen. In de aanloop naar de bruiloft hebben we veel zelf geregeld, maar zonder jou als hulplijn en alle goede adviezen, was ons draaiboek nooit afgekomen. Door dit draaiboek, dat jij ultiem goed beheerde, konden wij ons helemaal overgeven aan het genieten van onze dag.
Je waakte ervoor door af en toe te zeggen ; ‘hoezo ga jij nog dingen regelen, jij moet lekker champagne drinken!’. Jouw contact met de gasten vooraf was ook super geregeld. Met leuke verrassingen als gevolg.
Je geeft ons een fijn en warm gevoel en je bent enorm betrokken bij de dag en altijd enthousiast. Je bent gewoon helemaal geboren voor deze rol! Het feit dat al onze gasten hebben kunnen genieten, en onze bewuste keuze om niemand van hen te vragen als ceremoniemeester is echt een goede geweest. We weten zeker, een van hen had het niet half zo soepel laten verlopen als jij!
Wat was het fijn om jou als onze ceremoniemeester te hebben. En wat hebben we, door jouw enorm goede zorgen, kunnen genieten.