Bruidspaar Marloes & Jeffrey

Op 3 augustus 2018 vroeg Jeffrey mij ten huwelijk en we zijn vrijwel meteen volop in de wedding planning modus gesprongen. We wilden veel zelf regelen maar vonden het toch ook wel fijn om hulp te hebben van een echte professional om niets over het hoofd te zien en alles goed te laten verlopen. Via via kwamen we bij Tessa terecht en dat bleek de perfecte keus!
In het begin heb je allerlei wensen en eisen, maar ieder budget brengt keuzes met zich mee. Tessa hielp ons hierbij, want wat vinden wij écht belangrijk en wat is er mogelijk? Ook denkt ze aan dingen die je als “leek” toch snel over het hoofd ziet. Zo werd er bij onze receptie wijn geschonken en kwam Tessa met de vraag wát voor wijn er dan geschonken werd. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk.
Tessa is een topper en een echte regelaar in hart en nieren. Ze zet de wensen en eisen van het bruidspaar op de eerste plaats. Ze is altijd vrolijk, super enthousiast en draait haar hand nergens voor om. Mede dankzij Tessa is onze droom bruiloft werkelijkheid geworden en daar zijn we haar ontzettend dankbaar voor!