Het ceremoniemeesterschap

Familieleden en vrienden willen misschien graag meedenken en helpen op jullie bruiloft. Dat kan jullie dag(en) extra bijzonder maken. Maar wees jullie er wel van bewust dat een familielid of vriend de dag heel anders zal beleven in de rol van ceremoniemeester. Hij of zij staat dichtbij jullie en kan daardoor extra zenuwachtig zijn. Een ceremoniemeester zal ook nauwelijks met jullie samen op dezelfde plek zijn, om alle activiteiten gedurende de dag constant zo goed mogelijk te kunnen coördineren. Als jullie elkaar het ja-woord geven, wil hij of zij namelijk zeker weten dat de bubbels voor jullie klaarstaan! Geven jullie er de voorkeur aan dat ál jullie gasten jullie liefdesfeest volledig samen met jullie kunnen meevieren? Vraag mij dan om jullie professioneel ceremoniemeester te zijn. Dan zorg ik ervoor dat alles zó verloopt zoals jullie dat willen.

Ik begrijp volledig dat jullie voorzichtig zijn met de uitgaven voor jullie bruiloft. Maar neem van mij aan; de kosten om iemand in te huren als professioneel ceremoniemeester zijn het achteraf altijd meer dan waard. Deze bruidsparen kunnen dat ook bevestigen. Veel geliefden trouwen over het algemeen maar één keer en willen een onvergetelijke dag ervaren. Ik kan daarbij helpen door ervoor te zorgen dat op de dag zelf het draaiboek van begin tot eind wordt gevolgd, dat iedereen op het juiste moment op de juiste plek is en dat eventuele onverwachte verrassingen zo snel mogelijk worden opgelost. Door jullie zorgen uit handen te nemen, kunnen jullie samen met alle mensen die jullie liefhebben volledig opgaan in jullie bruiloft!

Wat kost een ceremoniemeester?

Hebben jullie interesse om mij als jullie ceremoniemeester te vragen? Dat kan vanaf € 849. Ongeveer twee weken voorafgaand aan jullie bruiloft lopen we samen door het draaiboek heen op de trouwlocatie(s) om de laatste puntjes op de i te zetten. Tijdens jullie trouwerij ben ik aanwezig om alles op te zetten en gedurende de dag te coördineren, zodat jullie samen met al jullie gasten onbezorgd kunnen genieten.

Willen jullie de bruiloft zelf organiseren, maar zijn jullie wel op zoek naar net iets meer ondersteuning dan alleen een ceremoniemeester op de dag zelf? Dan ben ik graag jullie royaal ceremoniemeester vanaf € 999. Tijdens jullie voorbereidingen denk ik mee met de opzet van het draaiboek en ben ik bereikbaar voor jullie vragen en het geven van advies en tips. Ongeveer twee weken voorafgaand aan jullie bruiloft lopen we samen door het draaiboek heen op de trouwlocatie(s). Ook neem ik contact op met alle leveranciers voor een laatste check, om er zeker van te zijn dat iedereen er klaar voor is om er een overgetelijk huwelijk van te maken.

Prijzen zijn exclusief reiskosten, en afhankelijk van jullie behoeften, de lengte van de dag(en), het aantal gasten, het budget en de mate van logistieke complexiteit. Want elk bruidspaar is uniek en iedere bruiloft is anders. Daarom maak ik graag een afspraak met jullie om elkaar te ontmoeten en een persoonlijk voorstel op maat te maken.