Het draait om jullie liefde

Elk bruidspaar viert de liefde op een eigen en unieke manier. Ik kan jullie ondersteunen als jullie weddingplanner, zodat jullie samen met jullie gasten onbezorgd kunnen genieten van een bruiloft die volledig past bij het vieren van jullie liefde.

Weddingplanning

Intiem, groots, in thema, gezellig winters of in de zon, in de natuur of in de stad; er is ontzettend veel mogelijk. Ik volg jullie wensen in hoe jullie het liefst jullie bruiloft willen beleven. Hierbij kan ik jullie helpen en inspireren om de perfecte trouwlocatie(s) te vinden, de juiste beslissingen te maken, passende sferen te creëren en alles zó te organiseren zoals jullie dat voor je zien. In de rol van jullie weddingplanner duik ik graag in alle trouwdetails, zodat de liefde op jullie manier gevierd wordt en jullie alleen nog maar hoeven te genieten van elkaar en alle gasten.

Fleur & Joost: “Minimale investering voor maximaal genieten!”

Ik begrijp volledig dat jullie voorzichtig zijn met de uitgaven voor jullie bruiloft. Maar neem van mij aan; de kosten om iemand in te huren als weddingplanner zijn het achteraf altijd meer dan waard. Deze bruidsparen kunnen dat ook bevestigen. Veel geliefden trouwen over het algemeen maar één keer en willen een onvergetelijke dag ervaren. Ik kan daarbij helpen door jullie persoonlijke wensen en mogelijkheden duidelijk in kaart te brengen, de juiste kwalitatieve leveranciers te vinden die bij jullie passen, goede prijzen te onderhandelen en jullie trouwbudget te bewaken. En ervoor te zorgen dat op de dag zelf het draaiboek van begin tot eind wordt gevolgd, dat iedereen op het juiste moment op de juiste plek is en dat eventuele onverwachte verrassingen zo snel mogelijk worden opgelost.

Wat kost een weddingplanner?

Hebben jullie interesse om mij als jullie weddingplanner in te schakelen? Dat kan vanaf € 1999. Tijdens het organiseren van jullie bruiloft gaan jullie samen veel mooie momenten beleven en emotionele keuzes maken. Bijvoorbeeld het vragen van de getuigen om te tekenen voor jullie liefde. Of het kiezen van de mooiste trouwringen. Samen willen jullie graag de juiste beslissingen maken: wie wordt er uitgenodigd, wie wordt de fotograaf of wie is een goede cateraar? Maar ook hoe te komen tot een goede prijs en alle voorkeuren binnen het budget te passen? Afhankelijk van jullie persoonlijke wensen en behoeften kan ik jullie adviseren en de organisatie van jullie bruiloft (gedeeltelijk of volledig) uit handen nemen. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en ben ik bereikbaar voor al jullie vragen. Ongeveer twee weken vooraf aan jullie bruiloft lopen we samen door het draaiboek heen op de trouwlocatie(s). Op jullie bruiloft ben ik aanwezig om alles op te zetten en van begin tot eind te coördineren, zodat jullie de liefde kunnen vieren zoals jullie dat voor ogen hebben.

Prijzen zijn exclusief reiskosten, en afhankelijk van jullie behoeften, de lengte van de dag(en), het aantal gasten, het budget en de mate van logistieke complexiteit. Daarom maak ik graag een afspraak met jullie om elkaar te ontmoeten en een persoonlijk voorstel op maat te maken.